Friday, April 20, 2012

Restaurants in Falset

Falset, de "hoofdstad" van onze regio  met zijn 4000 inwoners. Dat zou je niet zeggen, want er zijn wel liefst 30 barren geloof ik en vele restaurantjes. Waar je onder de middag even snel kan lunchen. Voor-tussen-hoofdgerecht en toet met een fles wijn voor 12 euro. Maar de kwaliteit van de restaurants verbeteren ook. dat zou je niet zeggen zo tijdens de crisis. Zo ook Restuarant Quinoa. ( http://www.restaurantquinoa.com/ )
Chef Matias is de kok, en dat kan hij wel.  Vaak lunch ik hier, want dat typiche Catalaanse voer wordt je wel eens zat in al die andere restuarants in Falset.. Matias schotelt je wat anders voor, meer verfijning, lichter en verassender.


Als Terra Personas wel eens klanten over heeft vanuit het buitenland, gaan we hier heen, tesamen met de wijnen en olies van Terra Personas onder de armen. Mathias toverd dan een goddelijke combi uit zijn hoed en gaat dwars van alle  bestaande etiketten met spijs wijn combies.Zo ook het nagerecht, prikkelende chocolade op je tong, tezamen met olijfolie, goddelijk!
1 comment:

Anonymous said...

Daar doe ik het voor!!!
gr
Ja