Friday, March 30, 2012

Alimentaria na 4 dagen

De Alimentaria na 4 dagen,..... gelukkig is het op de foto van De equipe van Wines of Catalunia niet zo erg  te zien, maar de wallen onder van de diverse ogen zijn met centimeters gegroeid. Ja dat is de tol van 4 dagen beurs in Barcelona. In de ochtend al wat cavas proeven  van mijn buurman Jaume Giro i Giro (http://www.cavagiro.com/)  bijzondere cavas veelal reserva en gran reserva uit je jaartallen 2005/2007 tot 2010.En zo rond een uurtje of 4 gaan we met ze alle lunchen op de stand, wat stokbrood met olijfolie, fuet, chorizo en kaas. En de wijnen van al de deelneemers passeren de revue. De topper van de stand was wel de wijn van Terra Remota:  Usted. ( http://www.terraremota.com/)   60 % grenacha en 40 % syrah, een vrouwelijke wijn, zacht ,toegankelijk en over 10 jaar nog lekker!


140.000 bezoekers zijn er geweest op de Alimentaria en dat is veel. De Spanjaarde  klagen erover dat het rustig is.  Zelf heeft Terra Personas niets te klagen over deze beurs, leuke contacten gemaakt waar wat uit gaat rollen, en de eerste aanvragen melden zich al aan in mijn E-mail box, dus dat gaat goed zo.


In de avonden Barcelona in tapas eten, gefrituurde vis met calamaris in een restuarant in zo een achteraf straatje met tl verlichting, supperr.No comments: