Thursday, February 23, 2012

Aan het werk.

We kunnen geen mest meer zien!  Maar morgen zijn we klaar! 15 ton met de hand verplaatst. De olijven en wijnplanten hebben voeding voor een heel groei jaar. En nu wij nog, op naar de lunch!

Tussendoor in de vroege ochtend als de temperatuur nog onder de 5 graden ligt nog even 7 fikkies stoken. Komen we lekker op temeratuur.


5 comments:

Anonymous said...

Het is ook net een openbare speeltuin bij jou, volgens mij (en de verhalen) hebben jullie het wel leuk gehad.

Anonymous said...

Tja, we blijven jongens!

saludos ruud

Jacqueline said...

hmmmm, zou ik ook wel leuk vinden hoor!!!

Anonymous said...

dag ruud, lees met veel plezier je blog! een vraag: in 2010 geloof ik, vraag je om petflessen om olijfvliegen te vangen en vertelt dat er 60 à 80 nodig zijn per ha. welk mengsel gebruikte je én werkte het? wij hadden afgelopen jaar erg veel last van olijfvliegen (verwaarloosde olijfgaard in portugal)en zijn zeer benieuwd. groet gerry d.

Anonymous said...

Gerry,
even via google zoeken naar trampa moska olivera. Of naar de lokale winkel gaan en daar verder vragen waar ze spullen verkopen (fosfato biamónico) voor de lokale boeren. Het is een ecologich spulletje wat je moet oplossen in water. En dan in de fles doen. 100 % werkt het niet maar wel voor 80 %. Als je buren er ook niets aan doet wordt het wel erg moeilijk. Veel olijvenvliegen dus.

succes ruud