Wednesday, October 26, 2011

zo maar een reactie van Johan uit Belgie


Na het aperitief heb ik het volgende klaar gemaakt:

Als voorgerecht: huisgemaakte garnaalkroketjes, grijze garnaaltjes, Belgische specialiteit,  met een crudité op smaak gebracht met olijfolie uit Siurana, (we zijn nog niet zo ver dat Ruud zijn olijfolie
verkrijgbaar is in België :-)   ), daarbij een witte Añoranza  wegens de rest allemaal op.....

Als hoofdgerecht: Hindesteak (we zijn nu eenmaal het wild-seizoen
begonnen) met gestoofd witloof, een appeltje in de oven met verse veenbessen en een aardappelsouflé, dit begeleid met de Terrapersonas vermella 2009 .... goddelijk !!

Als dessert, nu eens niet voor de zoetebekken, een assortiment van kazen, ja zelfs tetilla en manchego !! en daar de Terrapersonas negra 2008 bij ....

de koffie hebben we vervangen door een tweede én derde fles negra 2008, wordt hoog tijd dat we weer eens in de Montsant geraken om onze voorraad bij te vullen ;-)

Als je geïnteresseerd bent in een van de recepten wil ik die gerust wel s op papier zetten.

Saludos desde Belgica
Johan

1 comment:

Anonymous said...

tja Johan, wij vervangen ook regelmatig de koffie voor een 2e of 3e fles Negre! Welcome to the club!

Jacqueline