Monday, February 2, 2009

Het regent


Verdomme het regent. Vandaag zou Xavie beginnen met zijn buldozer om het laatste deel plat te schuiven voor de aanplant van wijstokken en olijven.Maar hij kwam niet opdagen. Dus even bellen, "no Rut eso es muy malo, majana es possible" aldus xavie. Het regent te veel en de grond is sompig, echt niets mee te beginnen. Dus maar weer naar binnen, de houtkachel aangemaakt en nog maar een kop koffie gezet.
Vandaag burowerk dus; de iva uitzoeken voor de boekhouder, de wijnstokken leverancier mailen of hij de juiste kwaliteiten en hoeveelheden heeft. gerard mailen dat hij de wijndozen kan laten drukken. En Ilona dat de wijnetiketten accoord zijn voor het te laten drukken. Vanmiddag staat paella op het lunchmenu.
Hoop dat het vanmiddag en vanacht wat droger wordt want anders gaat het morgen ook niet door.

3 comments:

Udo said...

Maak je niet te druk, er is altijd een 'morgen'. Neem een lekker glas verwarmend rood vanavond!

Anonymous said...

HIer regent het ook, ik zou Udo's advies maar opvolgen. Zou ik ook wel willen, maar helaas moet ik even "droog" staan bij de medicijnen die ik heb, stiekem ben ik dus een klein beetje jaloers.
Jacqueline

Anonymous said...

ja, ja, die wijn toch!
Het zou voor mij beter zijn om een dagje over te slaan.
Ben alvast begonnen aan de rode wijn welke ik zelf gemaakt heb in de schuur beneden bij de wijngaard. Uitsluitend voor privegebruik. lekker toch 225 liter:)

saludos ruud