Saturday, November 22, 2008

Kunst


Het blijft me boeien de herfst al die kleuren.Het wordt een beetje saai, weer zo,n bericht over de herfst. Deze foto vindt ik wel heel mooi.

Ach, het lijkt een beetje op kunst vandaar!

2 comments:

Anonymous said...

Hola Ruud het is inderdaad mooi al die herfstkleuren.Waar bestaan de werkzaamheden uit in de winter aan de wijngaard,snoeien of zo?Ik zag op de weerkaart(kijk ik elke dag naar)dat het overdag zo tussen de 15 en 20 graden is.De nachten zijn onder het vriespunt maar vriest het ook wel eens hard?Hier lag een beetje sneeuw vanmorgen sneeuwt het bij jou ook wel eens? saludos Kees

Anonymous said...

Ola Kees,

de werkzaamheden in de winter is hoofdzakelijk dus snoeien, de globet van 35 jaar en de cordon. Alle op 2 ogen. De takken verbranden, ploegen. En spuiten van de stiften tegen odium, met permanganate potassico. ( biologich). En lekker wachten tot het voorjaar tot hiet nieuwe groeijaar begint.Het weer is de laatste weken lekker, maar het vriest hier niet nu. Het kan wel eens vriezen maar een 2 of 3 graden max onder nul. Sneeuwen en hard vriezen gebeurt zelden hier. In december 2001 was het hier koud min 8 overdag en in de nacht. Een ramp voor de olijfbomen. velen hebben het niet overleeft en moest geheel teruggesnoeit worden,vanuit de stam-stompjes opnieuw te beginnen.
Saludos ruud