Monday, June 11, 2007

Even uitblazen

Even uitblazen hoor, want het was een supergezellig, maar druk weekend. Vrijdag's, zeker de 1e week na een schoolvakantie ben ik altijd gaar. Ik kwam 's avonds dan ook niet verder dan wat spullen klaarzetten voor zaterdag, de planning maken en .... het boodschappenlijstje. Deze keer anders dan normaal, want gisteren deden Roy en Lisanne hun 1e Communie, dan heb je geen bloemkool en appels nodig, maar TAART en het liefst VEEL!!! Aan de snuitjes van Roy en Lisanne te zien, hebben ze een geweldige dag gehad, ze zijn dan ook enorm verwend met alle aandacht, kaarten en cadeau's.

Maar eerst hadden we zaterdag nog een familietoernooi op hockeyclub Hisalis, dat was weer een hele gezellig dag met als minpuntje dat sommige spelers niet begrijpen dat op een familietoernooi of een familiedag voor de leut wordt gespeeld en niet voor het winnen. De minpunt was echter dat invaller Steven door een bal op zijn pink voor verzorging naar het ziekenhuis moest (Sterkte Steven).

Voor ons was het ook wel een rare dag, je weet nooit als je aan zo'n toernooi meedoet of je er volgend jaar weer van de partij bent, maar wij weten het zeker; we zijn er niet. Ons Witte Team had deelnemers uit 4 families en jongens, meiden of beter Families, we vonden het een topdag en we zullen volgend jaar zeker aan jullie denken en in het diepst van ons hart ook die hamburger (die dit jaar best lekker was) graag met jullie willen delen.

No comments: