Monday, January 25, 2010

MaastrichtSoms moet je wel eens een smoes hebben om weer naar Maastricht te gaan. En gelukkig hebben we er weer één gevonden; we gaan vandaag een kijkje nemen bij de Fine Food Fair. Een beurs voor de tophoreca voor het zuiden van het land. Wellicht een idee om er volgend jaar daar te gaan staan met de prachtige olijfoliën, olijven, azijn en wijnen van Terra personas Oli & Vi.

Gelukkig zijn niet alle opa's en oma's het land ontvlucht, want het weer in zuid Spanje is lekker op het moment. Dus we hebben geluk, want zij wilden voor ons de reis naar het warme zuiden nog even uitstellen. Want als we naar Maastricht gaan, hebben we oppas voor ons grut nodig.
Dus je snapt het, we plakken er nog een paar dagen aan vast, even de stad in, de bar en wat restaurants bezoeken en na al dat "werk" nog even weken in het thermaal water op de Couberg.
En daarna maar weer snel de wacht aflossen, want ze staan vast weer te popelen om naar het warme zuiden af te reizen.


2 comments:

Anonymous said...

He, dat is jammer! Anders gaat Charly altijd naar de EFFF. Dit jaar besloot hij maar eens over te slaan. Hij vond het vorig jaar wat tegenvallen. Maar als hij had geweten jullie te kunnen treffen.
Groeten!

Ruud said...

Hola Charley en yvonne,

Anders volgend jaar, want we gaan er volgend jaar weer heen, of we gaan er zelf staan.

Saludos ruud